Šta je Global Seeker - Global Thinkers Hub

Šta je Global Seeker

Konačno si nas pronašao. Zapravo, konačno smo se našli. Verovatno nisi ni znao da te tražimo. Ako tražiš nova znanja, veštine, podršku – veži pojas, jer te vodimo kroz skrivene puteve znanja za koja si oduvek slutio da su ti potrebna. Ali zapamti – ti si za volanom. Ti biraš da li ćeš skrenuti levo ili desno, pritisnuti gas ili napraviti kratku pauzu na putu. Srećom, bez obzira na put koji odabereš, mi znamo sve fore i trikove. Mi ne idemo jeftinim prečicama i baš u tome je cela lepota, jer nije poenta u destinaciji, već u putovanju.

GLOBAL SEEKER (imenica)

/ ˈɡləʊb(ə)l ˈsiːkə /


  • Neko ko traga za novim znanjima sa ciljem ličnog i profesionalnog unapređenja.
  • Neko ko je hrabar da preispituje sve naučeno.
  • Neko ko je otvoren da sagleda nove uglove.
  • Neko ko veruje da učimo tokom celog života.
  • Tragač koji zna da je život putovanje i da nova znanja čine taj put lakšim i lepšim.

OSEĆAŠ DA JE PRAVO VREME ZA NOVA ZNANJA?
NAPRAVI PRVI KORAK:

NLP PRACTITIONER ONLINE

NLP PRACTITIONER edukacija sada vam je dostupna gde god da se nalazite, jer po prvi put organizujemo online edukaciju preko Zoom aplikacije. Ovaj proizvod nismo planirali, korona nas naterala. I sad nam drago, jer ćemo upoznati vas! 😀

SAZNAJ VIŠE

NLP PRACTITIONER BEČ

NLP PRACTITIONER edukacija se već četvrtu godinu održava na našem jeziku u Beču. Ova metodologija iza sa sobom nosi mnoštvo znanja i veština koje značajno unapređuju život svakog pojedinca i/ili kompanije.

SAZNAJ VIŠE

Online edukacija “Naše skrivene logike”

Naše odluke, emocije, komunikacija i reakcije rukovođene su ogromnim brojem programa, strategija, strahova, vrijednosti, uvjerenja i filtera koji su pohranjeni u našem nesvjesnom umu, a o kojima mi znamo jako malo ili nimalo.

SAZNAJ VIŠE