MASTER CLASS za eksperte: MOJE TRŽIŠTE I BREND - Global Thinkers Hub

MASTER CLASS za eksperte: MOJE TRŽIŠTE I BREND

Vreme je da izgradite svoj brend, portfolio i prodajne veštine!

Nosite u sebi ekspertizu i želite da dođete do novih klijenata? Niste sigurni na koji način da se pozicionirate među svojom ciljnom grupom? Želite da poradite na svom brendu i portfoliju?

Specijalni MASTER CLASS odgovara upravo na ta pitanja i daje nam u ruke neophodan alat da svoju trenersku karijeru prenesemo na sledeći nivo učeći od jednog od najiskusnijih trenera sa naših prostora Peđe Jovanovića.

 

 

POČETAK EDUKACIJE

 • 8 February, 2020
 • 9:30 am - 5:00 pm

LOKACIJA

 • Piaristengasse 11/8, Vienna

KAPACITET

 • Slobodnih mjesta 15
ZAKAŽI SVOJE MJESTO

MASTER CLASS za eksperte

U Global Thinkers Hub-u u Beču Peđa Jovanović će 8-9. februara održati autorski MASTER CLASS koji se održava prvi put, a koji se bavi upravo krucijalnim temama i tehnikama za razvoj i napredak vaše trenerske karijere.

S obzirom da Peđa svoja znanja prenosi u kompanijama od Brazila do Kine, zamolili smo ga da svoju ekspertizu kreiranja portfolija, pronalaženja klijenata i prodaje svojih usluga pretvori u MASTER CLASS u našem Hub-u.

Ukoliko ste i  sami na putu razvoja svoje karijere i izgradnje brenda i ciljne grupe ovo je idealna edukacija za vas!

BALANS U EKSPERTSTKOM RADU

Ekspertski posao zahteva od nas da napravimo dobar balans izmedju trenerske ekspertize, izgradnje ličnog brenda i prodajnih veština. Postoji mnogo dobrih trenera koji ne rade na svom brendu i ne znaju da prodaju sebe kao i mnogo loših trenera su razvili lični brend i koji se aktivno bave prodajom svojih usluga.

Idealno bi bilo da kao treneri konstantno radimo na:

 • razvoju sopstvenih trenerskih veština,
 • unapređenju znanja iz oblasti nešeg interesovanja,
 • izgradnji sopstvenog brenda,
 • unapređenju kanala prodaje i
 • razvoju veština prodaje

TEME MASTER CLASS-A

Na ovom MASTER CLASS-u bavimo se sledećim temama:

 • Kako izgraditi lični brend
 • Moj portfolio usluga – Kako formirati svoju ponudu treninga
 • Kako doći do klijenata
 • Kako prodati svoj trening i sebe kao konsultanta / trenera / eksperta
 • Prodaja konsultantskih usluga kompanijama
 • Kako bolje razumijeti potrebe kompanije i kreirati trening u skladu sa tim potrebama

CENA MASTER CLASS-a:

Cena  iznosi 385€ za dva dana edukacije.

 

PEĐA JOVANOVIĆ - Founder of ATRIA GROUP

Senior partner u kompaniji Atria Group. Pored toga što se u kompaniji fokusira na razvoj međunarodnog poslovanja, Peđa je mentor, trener i kouč sa bogatim međunarodnim iskustvom. U toku svoje koučing karijere, Peđa je radio sa kompanijama i pojedincima širom sveta, od Srbije preko evropskih zemalja (Nemačka, Austrija, Irska, Portugal, Češka…), preko Rusije, Jermenije i Indije, pa do Kine i Singapura i Brazila sa druge strane. Oblasti njegove ekspertize su: NLP, koučing, razvoj liderstva, efektivna komunikacija, prodaja i prezentacijske veštine. Do sada je imao priliku da vodi nekoliko velikih projekata razvoja liderstva i promene korporativne kulture, kao i veliki broj različitih trening i koučing programa.

Pre nego što je postao profesionalni trener i kouč, Predrag je proveo desetak godina na različitim prodajnim pozicijama. Strukturu, upornost i fleksibilnost smatra najvažnijim karakteristikama svoga rada.

Neka od Peđinih zvanja su: NLP Master Trainer (IN NLP), NLP Fellow Member Trainer (IANLP), Master Coach Trainer (ICI), Professional Certified Coach (PCC) – ICF (International Coach Federation) (since 2010), ICF Mentor Coach, PCM Certified Trainer i Persona Global Master Consultant…

Predragova direktnost i bogato iskustvo pokrenuće vas da podignete svoje standarde i otkrijete nove snage koje nosite u sebi. Živi u Pragu, a radi u Evopi, Aziji i Americi.

PRIJAVI SE

NAKON IZVRŠENE PRIJAVE NA E-MAIL ĆEŠ DOBITI PODATKE ZA UPLATU REZERVACIJE.
  *Sva polja su obavezna

  FAQ

  IMAŠ LI DODATNA PITANJA O RADIONICI?

  Uslov je da vas interesuje tema izgradnje brenda i lličnog portofija.

  Master Class traje dva dana, 8-9. februar, u periodu od 9:30-17:00h.