NLP PRACTITIONER OKTOBAR BANJA LUKA - Global Thinkers Hub

NLP PRACTITIONER OKTOBAR BANJA LUKA

Vreme je da postanete ono što ste sanjali!

MOŽDA JE PRAVI TRENUTAK DA ISPOŠTUJEŠ SEBE?

 

Već neko vreme osećaš da želiš da pređeš na novi nivo sa svojim životom, poslovanjem i odnosima? Želiš da svoje vreme, misli i život raščistiš od suvišnih tema, poslova i emocija i napokon fokusirano, smireno i sa jasnoćom zakoračiš ka svojim ciljevima? Ili možda nisi ni siguran šta je to što tačno želiš, ali osećaš da u tebi stoji potencijal koji želi da se ostvari?

Možda je pravi trenutak da ispoštuješ sebe u svom životu.

Bilo da ste roditelj, preduzetnik, osoba u karijernom usponu ili neko ko želi da se oslobodi svojih nedoumica i strahova i počne da živi svoje ideje i potencijale, NLP Practitioner je definitivno edukacija koja će te garantovano pomaknuti u željenom pravcu.

NLP ili neuro-lingvističko programiranje je metodologija iza koje stoji mnoštvo znanja i veština koje značajno unapređuju život svakog pojedinca i/ili kompanije.
Razumevanje kako funkcioniše naš mozak, koje sve filtere u komunikaciji koristi, koji mehanizmi rukovode našom komunikacijom i motivacijom i kako da to poboljšamo u željenom pravcu, trajno mogu promeniti kvalitet naših odnosa sa svima koji nas okružuju. NLP se temelji na proučavanju kako vrhunski profesionalci iz najrazličitijih područja ostvaraju svoje izvanredne rezultate.

 

POČETAK EDUKACIJE

 • 2 October, 2021
 • 9:00 am - 5:00 pm

LOKACIJA

 • Banja Luka

KAPACITET

 • Slobodnih mjesta 4
ZAKAŽI SVOJE MJESTO

Iza nas je vrlo zahtevna godina koja je promenila mnoga naša viđenja na život i nas same. Možda je pravi trenutak da svoje promene struktuiraš i usmeriš u željenom pravcu?

 

ŠTA JE ZAJEDNIČKO OSOBAMA KOJE DOLAZE NA NLP PRACTITIONER:

✔️ žele naučiti bolje komunicirati
✔️ shvataju da je postavljanje ciljeva izuzetno važno i spremni su naučiti kako postaviti svaki svoj cilj prema receptima najuspešnijih ljudi
✔️ primećuju kako emocije upravljaju njihovim životom
✔️ primećuju da žive previše “raštkrano” zbog čega imaju nedostatak energije i ne ostvaruju željene ishode
✔️ ne žele više dozvoliti da prošlost definiše njihovu sadašnjost i spremni su to otpustiti

✔️ znaju da NLP metoda donosi odlične rezultate u poslovanju
✔️ osećaju da ne razumeju dovoljno ljude i spremni su to promeniti kako bi imali bolje privatne i poslovne međuljudske odnose
✔️ imaju neke nepodržavajuće navike koje žele promeniti
✔️ u periodu su života kada shvataju da im je pod hitno potrebna promena jer “jednostavno tako više ne mogu živeti”
✔️ žele naučiti kako da postanu režiseri vlastitog života i kreiraju ga onakvim kakvim žele

ZAŠTO SMO PRAVI IZBOR ZA TEBE?

Nismo pravi izbor baš za svakoga, ali za tebe jesmo ukoliko su ti sledeće stvari važne:

    rad u manjim grupama (do 20 ljudi) kako bi sva tvoja pitanja i nedoumice uvek dobili odgovore,
   temeljan i posvećen pristup tebi, tvojim temama i iskustvima,
   povezivanje sa ljudima sličnih interesovanja iz raznih oblasti i država koje ćeš upoznati u grupi,
   primena i iskustvena upotreba svih stečenih znanja, umesto pukog teoretisanja,
   učenje od trenera sa bogatim profesionalnim i životnim iskustvom, koji rado dele svoje primere i  iskustva, te se konstantno unapređuju i edukuju.

Bonus:

    sertifikat na engleskom jeziku overen od strane Internacionalne Asocijacije za NLP  sa sedištem u Švajcarskoj (IANLP)

TEME KOJE POKRIVAMO KROZ EDUKACIJU

KOMUNIKACIJA

UPRAVLJANJE STRESOM

NAŠE BLOKADE

REŠAVANJE KONFLIKATA

NAŠI CILJEVI

NAŠI MOTIVATORI

BITI PRISUTAN

LIDERSKE VEŠTINE

SERTIFIKAT

Sertifikat izdat od strane Internacionalne NLP Asocijacije sa sedištem u Švajcarskoj.

https://www.ia-nlp.org/  

KAKO IZGLEDA TVOJE NLP PUTOVANJE

9

modula

144

sata novih znanja

25

tema

UTISCI NAŠIH POLAZNIKA

NLP edukacija je svojim metodama i alatima doprinela da uklonim svoje najveće blokade i promenim osobna uverenja. Izađem iz zone komfora i krenem u ostvarivanje svojih ciljeva. Takođe doprinela je poboljšanje komunikacije poslovno i privatno kao i razumevanju drugih osoba. Nakon NLP Practitionera drugačije gledam na život i svet oko sebe.

Nemanja Rajčić, Software inženjer

Svaki rad na sebi vodi do određene  promene i nove spoznaje o tome ko smo mi i šta želimo da postignemo sada i ovde. NLP je za mene lekovit jer što dublje idem ka svojoj suštini, osećam da sam sama sebi najvažnija i najpotrebnija. Obično nismo vaspitane da volimo sebe ali kroz ovaj vid rada svaka žena može osvestiti svoje potencijale i ograničenja u koja veruje da postoje. Priključi se družini uz čiju pomoć ćeš pronaći sebe, zagrliti, razumeti i zavoleti dete (biće) u sebi.

Tamara Đurđević, MSc psiholog i porodični psihoterapeut

KAKO JE PROGRAM KONCIPIRAN

NLP edukacija je podeljena u 9 modula, pri čemu svaki modul ima ključnu temu koja se grana na više tema i tehnika. Opise modula i njihov redosled možete pogledati OVDE.

VAŠA INVESTICIJA U OVU EDUKACIJU:

Kako biste završili edukaciju i stekli internacionalni sertifikat, a iznad svega znanja i veštine koje će trajno promeniti kvalitet vašeg života, potrebno je da investirate sledeće:

 • 9 vikenda u 9 meseci, dakle jedan vikend mesečno (oktobar-jun), koji su unapred zakazani tako da se možete organizovati.
 • Novčanu investiciju od 295KM po modulu, ukupno 9 modula.
 • Ukoliko se odlučite na celokupnu uplatu, ostvarujete popust od 15%, stoga celokupna edukacija u trajanju od 9 meseci iznosi 2257KM.
 • Postoji mogućnost plaćanja na više od 9 rata.

 

 

 

KAKO JE IZGLEDALO MARININO I GORANOVO PUTOVANJE KROZ NLP:

DATUMI I NAZIVI MODULA

02/03 OCT2021
PRVI KORAK
06/07 NOV2021
U MENI JE KLJUČ
04/05 DEC2021
FORMA SUŠTINE
22/23 JAN2021
SPUSTI LOPTU
19/20 FEB2022
POSLOŽI KOCKICE
19/20 MAR2022
NAŠI TEMELJI
16/17 APR2022
STRATEGIJE GENIJA
14/15 MAJ2022
BITI PRISUTAN
18/19 JUN2022
VELIKO FINALE

MARTINA ĐOKIĆ , Co-founder of Global Thinkers

Martina Đokić je preduzetnica, trener i ekspert iz oblasti komunikacije i liderskih veština. Ovim temama se bavi pet godina i imala je priliku da svoje edukacije i radionice drži u sedam zemalja regiona.

Radi sa kompanijama, pojedincima, liderima, zaposlenima, nezaposlenima, korporacijama, malim kompanijama, nevladinim sektorom, a ono što sve njene klijente povezuje je potreba za napretkom i želja da uče nešto što je praktično i logično. Tu dolazimo do njene najveće snage: logika. Sve što predaje je jasno i logično, životno primenjivo i svakome pristupačno.

Pored logike, njena predavanja su poznata i po temeljnosti, odnosno po tome što svaku temu obradi i naučno, i emocionalno i praktično, te svi dobiju odgovore na pitanja “zašto”, “kako” i  “šta sa tim da radim”.

Treća karakteristika koju njeni klijenti vole je direktan pristup, odnosno otvorena priča o greškama, izvučenim debljim krajevima i o tome kako izgleda neki put do znanja, mudrosti i pameti, a ne samo kako je super kada se sve to postigne. Naš najveći izazov je opstati u procesu usvajanja novih znanja i navika, a ona je uvek spremna da ispriča kako je prevazišla upravo te izazove.

Ako gledamo formalne reference, Martina je komunikolog, internacionalno licncirani NLP trener i osnivač Global Thinkers kompanije u Beču. Ukratko, pokretač promjena u sebi, ljudima i društvima. Živi i radi u Beču, Beogradu i Banjaluci.

Katarina Blagojević, Internacionalno licencirani NLP Trener

Internacionalni NLP trener i coach.

Nakon studija književnosti i bavljenja novinarstvom, dugi niz godina radi u prodaji i korisničkoj podršci. Svoje iskustvo, kao i znanje stečeno na NLP edukacijama prenosi zaposlenima kroz treninge i obuke prodajnih timova. Njen izbor je uvek rad sa ljudima i timovima i praćenje njihovog razvoja i napretka. Njeno iskustvo govori da upravo kada se biznis sadržaj preplete sa kontinuiranim radom na ličnom razvoju, dolazimo do najboljih rezultata.

Učestvovala je u osnivanju STEPENIKA, Studija za edukaciju i kreativne prijekte u Beogradu.

Njene sfere interesovanja i usavršavanja su komunikacija, jezički obrasci, metafore i storytelling. Kao filolog, glavni fokus u svom radu stavila je na lingvistiku i uticaj reči na naša emocionalna stanja i ponašanja.

Katarina je veliki knjiški moljac i vrhunski storyteller koji će te svojim blagim pristupom i dubokim znanjem podržati da prevaziđeš svaku vrstu treme, nesigunosti i panike.

Živi i radi u Beogradu.

PRIJAVI SE

NAKON IZVRŠENE PRIJAVE NA E-MAIL ĆEŠ DOBITI PODATKE ZA UPLATU REZERVACIJE.
  *Sva polja su obavezna

  FAQ

  IMAŠ LI DODATNA PITANJA O RADIONICI?

  Ukoliko preskočite neki od modula, možete normalno nastaviti svoju edukaciju sa svojom grupom. Preskočeni modul možete posle nadoknaditi na dva načina: sa narednom grupom ili pojedinačno sa trenerom i asistentima ukoliko je materija modula adekvatna za individualnu nadoknadu.

  Trening se sastoji od predavanja i praktične primene kroz vežbe. Ideja je da sve naučeno primenite već na licu mesta uz podršku i nadzor trenera kako bi sa treninga otišli sa već postignutim rezultatima.

  Grupe sa kojima radimo u prosjeku imaju 15 polaznika, čime svako od polaznika dobija priliku da postavi sva pitanja i reši nedoumice. Takođe su i trener i asistenti u mogućnosti da se posveti svakom polazniku i prati njegov razvoj.

  Sertifikat koji dobijate nakon edukacije je priznat od strane internacionalne NLP asocijacije sa sedištem u Švajcarskoj. To znači da, ukoliko budete želeli, vaše NLP školovanje možete nastaviti bilo gdje u svetu. Sertifikat je na engleskom jeziku.