NLP MASTER - OKTOBAR 2021 - Global Thinkers Hub

NLP MASTER – OKTOBAR 2021

Nova znanja nas pokreću!

Sećate li se NLP Practitionera? Sećate li se novih znanja koje ste stekli, novih spoznaja o sebi i ljudima oko sebe? Sećate li se blokada koje ste otklonili, resursa koje ste osvijestili i ciljeva ka kojima ste krenuli?

 

Bilo je to jedno divno putovanje, jedno od onih koja se pamte. Život je došao na novu čistinu, novi vrhovi su osvojeni i novi vidici otvoreni. Baš kao drvo, raširili smo krošnje, dostigli nove visine, naučili da listamo, da uživamo u suncu, da dišemo.

A kakav nam je koren?

“Drvo jakog korenja smeje se olujama!”

Veliki deo naših nesvesnih programa, naših strahova i nekorisnih emocija sa kojima smo navikli da živimo nalazi se upravo u korenu naše ličnosti. Nastali su nekada davno, toliko davno da ni ne znamo da postoji život bez njih i da ima načina da budemo još laganiji, stabilniji, bliži sebi. NLP Master je posvećen upravo tome: izgradnji čvrstih i pouzdanih korena koji nas čuvaju od svake oluje i podržavaju nas da rastemo koliko god poželimo. Kroz NLP Master putujemo duboko u najskrivenije delove sebe i čistimo i preslažemo sve ključne karike našeg funkcionisanja.

POČETAK EDUKACIJE

 • 16 October, 2021
 • 9:00 am - 4:30 pm

LOKACIJA

 • Beč

KAPACITET

 • Slobodnih mjesta 25
ZAKAŽI SVOJE MJESTO

ŠTA JE ZAJEDNIČKO OSOBAMA KOJE DOLAZE NA NLP MASTER:

✔️ shvatili su da im nova znanja čine veliku razliku u životu
✔️ shvataju da je rad na sebi nešto što ih čini naprednijima i stabilnijima na putu ka ciljevima
✔️ dopada im se to što su ranije malo bolje upoznali sebe i sada žele još
✔️ spremni su da zađu u još dublje životne teme i razreše terete iz prošlosti
✔️ spremni su za nove profesionalne uspehe i zato žele nova znanja

✔️ žele da pređu na sledeći nivo sa svojim ciljevima
✔️ žele da bolje razumeju svoje emocije i ponašanja kroz razumevanje uloga koje nose u sebi, kao i odnosa između tih uloga
✔️ žele da pokrenu svoje potencijale koji su do sada stajali uspavani
✔️ žele da unaprede svoje zdravstveno stanje, reše se alergija i/ili fobija sa kojima se godinama nose
✔️ spremni su na širenje svojih vidika

KAKO JE TRENING KONCIPIRAN

Izdvojite jedan vikend mesečno za jedan modul i tako 9 modula u 9 meseci. U tom vikendu provedete subotu i nedelju od 9h do 16:30h učeći nove tehnike i usvajajući nova znanja u inspirativnom okruženju.

 

MODUL 1: IGRAJ NA VELIKO

IGRAJ NA VELIKO je poziv na ovo čarobno putovanje.
Na prvom modulu vraćamo se na srž naše motivacije – na ciljeve, ovaj put kreirane po novim tehnikama. Igramo na veliko i kreiramo najveće i najlepše ciljeve naše dalje i bliže budućnosti, kao i korake koji nas vode ka ostvarenju. Putokazi za nastavak putovanja unutar sebe će biti postavljeni, a nesvesni um će biti obogaćen novim programima.

 

MODUL 2: UČI OD NAJBOLJIH

Modul UČI OD NAJBOLJIH je putovanje u samo srce NLP-a.
Otkrićemo tajne modelovanja izuzetnih pojedinaca i otkriti njihove strategije uspeha. Ova tehnika doneće nam mogućnost da usvojimo svaku veštinu koju poželimo. Kako je svako od nas glavni lik u svojoj priči, na ovom modulu uvidećemo da smo svi već vlasnici brojnih uspešnih strategija i podelićemo ih jedni sa drugima.

 

MODUL 3: UNUTRAŠNJE DETE

Već smo čuli izreku da nikad nije kasno za srećno detinjstvo.
Treći modul vodi nas prvo u prošlost – upoznaćemo dete u sebi, istražiti svoja davno stečena uverenja i emocije i naučiti kako da ih promenimo u korisna. Kada ojačamo te temelje svog života, na njima ćemo moći da gradimo najbolje i najzanimljivije građevine. I nije tajna, svratićemo malo i u budućnost, po porciju drevne mudrosti.

 

MODUL 4: PORODIČNI ODNOSI

Modul PORODIČNI ODNOSI će učiniti da bolje razumemo sisteme čiji smo deo (porodica, tim, kompanija, krug prijatelja).
Otkrićemo kako sistemi funkcionišu, koje uloge igramo mi, a koje drugi članovi tima. Kako smo se već opredelili da učimo od najboljih, predstavićemo Virdžiniju Satir i njeno učenje. Ovaj modul donosi iznenađenje – igraćemo se i kroz igru otkrivati tajne konstelacija (pozicija ljudi, resursa, emocija, u odnosu na naš život).

 

MODUL 5: TIM KOJI POBEĐUJE

Nakon modula koji se bavi sistemima čiji smo deo, na ovom modulu upoznaćemo svoj unutrašnji tim.
Koje uloge nosimo u sebi, u kakvim su odnosima, ko koga koči, a ko koga podržava, samo su neka od saznanja do kojih ćemo doći. Kroz sjajne tehnike, uz podršku grupe i trenera, formiraćemo svoj pobednički unutrašnji tim koji sarađuje i podržava se na putu ostvarenja ciljeva.

 

MODUL 6: ZDRAVSTVENI RESTART

I vreme je za RESTART!
Za sve važne stvari u životu, snove i ciljeve, bitno je biti zdrav i napunjen dobrom energijom. Na ovom modulu osmislićemo nove aksiome jer smo već NLP kreatori, naučićemo i kako da stavimo nove okvire na stare izazove i pronađemo korisna i nova rešenja. Stupićemo u kontakt sa našim imunim sistemom, kao i nesvesnim umom, i pozabaviti se čišćenjem alergija, fobija i starih nekorisnih programa.

 

MODUL 7: UMETNOST VOĐENJA

Na ovom modulu usvojićemo UMETNOST VOĐENJA uspešnog tima.
Novi set metaprograma je tu da nas podrži u radu sa ljudima, efikasnom vođenju sastanaka i rešavanju konflikata. Veštine pregovaranja i komunikacije nadopunićemo i naprednim, uvek omiljenim, Miltonovim obrascima, a simulacija delegiranja je nešto po čemu ćete ovaj modul zasigurno pamtiti.

 

MODUL 8: VRHUNSKI PREZENTATOR

Na ovom modulu usvajamo tehnike uverljive i zanimljive prezentacije i otkrivamo u sebi vrhunskog prezentatora.
Uverićemo se u moć podrške svoje grupe i dobiti nove resurse za javne nastupe. Naučićemo da primenimo najefikasniji model prezentovanja i na osnovu njega da kreiramo svoju priču.

 

MODUL 9: MASTER SVOG ŽIVOTA

Modul posvećen krunisanju puta koji smo zajedno prošli i slavljenju novih visina koje smo dosegli.
Još jedan dan ispunjen emocijama i slavljem, a pošto je Master za nivo iznad Practitionera, pored podeljenih emocija, podelićemo i to šta smo naučili modelujući nama zanimljive ljude i njihove veštine. I naravno, nazdravićemo kraju, tj. početku jednog novog poglavlja života.

“Tematike na NLP Masteru su bile dublje i detailnije u odnosu na one sa Practitionera, što je meni bilo mnogo interesantno. Pored novih tehnika, učili smo i tehnike koje se sastoje od mnogo malih, već poznatih znanja sa Practitionera.
Kad bih opisala svoj put kroz NLP sa jednom rečenicom, onda bih rekla da sam kroz Practitioner dobila jedan čvrst i jak fundamenat, a na Masteru sam počela graditi svoje lične, stabilne stubove koji mi pomažu da ostvarim svoje ciljeve i da živim život koji zaista želim.”

                                                                                                         – Dijana Trbojević, biomedicinski tehničar

INTERNACIONALNO PRIZNATI SERTIFIKAT

 

9 MESECI KONTINUIRANOG RADA NA SEBI

 

 

TEHNIKE I ALATI ZA KREIRANJE CELOŽIVOTNIH PROMENA NA LIČNOM I PROFESIONALNOM PLANU

 

CENA EDUKACIJE

Plaćanje na rate: cena svakog modula (ukupno 9) iznosi 290€/incl. VAT. Uplata rate se vrši od 1. do 5. u mesecu za tekući mesec.

 

 

DATUMI I NAZIVI MODULA

16/17 OKT2021
IGRAJ NA VELIKO
20/21 NOV2021
UČI OD NAJBOLJIH
11/12 DEC2021
SREĆNO DETE
22/23 JAN2022
POZORIŠTE U KUĆI
12/13 FEB2022
TIM KOJI POBEĐUJE
12/13 MAR2022
POTPUNI RESTART
09/10 APR2022
UMETNOST VOĐENJA
21/22 MAJ2022
VRHUNSKI PREZENTATOR
11/12 JUN2022
MASTER SVOG ŽIVOTA

MARTINA ĐOKIĆ

Martina Đokić je internacionalni NLP trener i coach, preduzetnica i vizionar koji veruje u neophodnost promene, i važost ličnog razvoja i stalnog usavršavanja. Pre nego što je postala preduzetnica, vodila je timove u brojnim organizacijama i kompanijama. Motivisana iskustvom koje je kao student imala u organizaciji AIESEC i doživljajem lične promene, kreirala je, sa mnogo energije i ljubavi, brojne treninge i radionice sa željom da inspiriše i podrži ljude oko sebe. Poslednjih godina bavi se treninzima za razvoj komunikacionih i liderskih veština, kao i individualnim i timskim koučingom. Martina je suosnivač GLOBAL THINKERS HUB-a u Beču, koji se 2018. godine rodio iz ideje o povezivanju ljudi koji žele da se razvijaju i unapređuju, i da svoje znanje, veštine i talente prenose drugima. Od Martine ćeš dobiti pregršt izazova i punu podršku na svom putu ličnog i profesionalnig razvija, jer ona duboko veruje da svako od nas u sebi nosi hrabrost, talenat i strast koje može da daruje svetu. Živi i radi u Beču, Beogradu i Banjaluci.

KATARINA BLAGOJEVIĆ

Katarina Blagojević je internacionalni NLP trener i coach. U ulozi trenera spojila je sva svoja interesovanja i bogato profesionalno iskustvo. Nakon studija književnosti i bavljenja novinarstvom, dugi niz godina radi u prodaji i korisničkoj podršci. Svoje iskustvo, kao i znanje stečeno na NLP edukacijama prenosi zaposlenima kroz treninge i obuke prodajnih timova. Njen izbor je uvek rad sa ljudima i timovima i praćenje njihovog razvoja i napretka.
Njeno iskustvo govori da upravo kada se biznis sadržaj preplete sa kontinuiranim radom na ličnom razvoju, dolazimo do najboljih rezultata.
Kao NLP coach, znajući značaj stalnog rada na sebi, pronalazi najbolje načine da pomogne klijentima da otkriju svoje ciljeve. Kroz zajednički rad, klijenti imaju mogućnost da jasnije, svesnije i sa mnogo više dobre energije, unaprede svoj lični i profesionalni život.
Učestvovala je u osnivanju STEPENIKA, Studija za edukaciju i kreativne prijekte u Beogradu, gde vodi set radionica posvećenih unapređenju komunikacije „Izgubljeno u prevodu“.
Od 2013. godine izučava NLP, a njene sfere interesovanja i usavršavanja su komunikacija, jezički obrasci, metafore i storytelling. Kao filolog, glavni fokus u svom radu stavila je na lingvistiku i uticaj reči na naša emocionalna stanja i ponašanja.

PRIJAVI SE

NAKON IZVRŠENE PRIJAVE NA E-MAIL ĆEŠ DOBITI PODATKE ZA UPLATU REZERVACIJE.
  *Sva polja su obavezna

  FAQ

  IMAŠ LI DODATNA PITANJA O RADIONICI?

  Ukoliko preskočite neki od modula, možete normalno nastaviti svoju edukaciju sa svojom grupom. Preskočeni modul možete poslije nadoknaditi na dva načina: sa narednom bečkom grupom ili pojedinačno sa trenerom ukoliko je materija modula adekvatna za individualnu nadoknadu.

  Da, takve situacije nisu ništa neuobičajeno. Jedina važna stavka je da si Practitioner završavao po kurikulumu IANLP asocijacije.

  Naše grupe sačinjene su od maksimalno 15 ljudi, čime svako od polaznika dobija priliku da postavi sva pitanja i reši nedoumice. Takođe je i trener u mogućnosti da se posveti svakom polazniku i prati njegov razvoj.

  Sertifikat koji dobijate nakon edukacije je priznat od strane internacionalne NLP asocijacije sa sedištem u Švajcarskoj. To znači da, ukoliko budete želeli, vaše NLP školovanje možete nastaviti bilo gde u svijetu. Sertifikat je na engleskom jeziku.