NLP PRACTITIONER ONLINE - Global Thinkers Hub

NLP PRACTITIONER ONLINE

Vreme je da postanete ono što ste sanjali!

JESI LI SE IKAD PITALA/O MOŽE LI TVOJ ŽIVOT BITI KVALITETNIJI, USPEŠNIJI I ISPUNJENIJI?

Osećaš li trenutno nezadovoljstvo, nalaziš se u nekoj rutini, sve radiš „kako treba“ no nekako nemaš željene rezultate? Nedostaje ti jasna slika šta tačno želiš u životu? Želiš li naučiti bolje komunicirati?

NLP Practitioner je edukacija koja će te garantovano pomaknuti u željenom pravcu.

NLP ili neuro-lingvističko programiranje je metodologija iza koje stoji mnoštvo znanja i veština koje značajno unapređuju život svakog pojedinca i/ili kompanije.
Razumevanje kako funkcioniše naš mozak, koje sve filtere u komunikaciji koristi, koji mehanizmi rukovode našom komunikacijom i motivacijom i kako da to poboljšamo u željenom pravcu, trajno mogu promeniti kvalitet naših odnosa sa svima koji nas okružuju. NLP se temelji na proučavanju kako vrhunski profesionalci iz najrazličitijih područja ostvaraju svoje izvanredne rezultate.

 

POČETAK EDUKACIJE

 • 19 February, 2022
 • 9:00 am - 5:00 pm

LOKACIJA

 • online putem Zoom aplikacije

KAPACITET

 • Slobodnih mjesta 12
ZAKAŽI SVOJE MJESTO

Iza nas je vrlo zahtevna godina koja je promenila mnoga naša viđenja na život i nas same. Možda je pravi trenutak da svoje promene struktuiraš i usmeriš u željenom pravcu?

ŠTA JE ZAJEDNIČKO OSOBAMA KOJE DOLAZE NA NLP PRACTITIONER:

✔️ žele naučiti bolje komunicirati
✔️ shvataju da je postavljanje ciljeva izuzetno važno i spremni su naučiti kako postaviti svaki svoj cilj prema receptima najuspešnijih ljudi
✔️ primećuju kako emocije upravljaju njihovim životom
✔️ primećuju da žive previše “raštkrano” zbog čega imaju nedostatak energije i ne ostvaruju željene ishode
✔️ ne žele više dozvoliti da prošlost definiše njihovu sadašnjost i spremni su to otpustiti

✔️ znaju da NLP metoda donosi odlične rezultate u poslovanju
✔️ osećaju da ne razumeju dovoljno ljude i spremni su to promeniti kako bi imali bolje privatne i poslovne međuljudske odnose
✔️ imaju neke nepodržavajuće navike koje žele promeniti
✔️ u periodu su života kada shvataju da im je pod hitno potrebna promena jer “jednostavno tako više ne mogu živeti”
✔️ žele naučiti kako da postanu režiseri vlastitog života i kreiraju ga onakvim kakvim žele

SERTIFIKAT

Sertifikat izdat od strane Internacionalne NLP Asocijacije sa sedištem u Švajcarskoj.

https://www.ia-nlp.org/  

KAKO IZGLEDA TVOJE NLP PUTOVANJE

9

modula

144

sata novih znanja

25

tema

KAKO JE IZGLEDALO MARININO I GORANOVO PUTOVANJE KROZ NLP:

KAKO JE PROGRAM KONCIPIRAN

NLP edukacija je podeljena u 9 modula, pri čemu svaki modul ima ključnu temu koja se grana na više tema i tehnika. Moduli su sledeći:

PRVI KORAK predstavlja upoznavanje sa NLP metodologijom i širom slikom celokupnog Practitioner-a.
Razumevanje komunikacije kroz osveštavanje naših i tuđih filtera i fokusa, postavljanje ciljeva, kako da se motivišemo kroz mehanizme motivacije, predstavljaju osnovu koju obrađujemo, da bismo unapredili odnose sa drugima u privatnom i poslovnom delu naših života.

 

Modul U MENI JE KLJUČ nas uči da se sami vratimo u dobro stanje i osvestimo unutrašnje mogućnosti.
Nakon što smo se upoznali sa opšim funkcionisanjem nas samih i drugih, učimo da u sebi pronađemo resurse koje posedujemo i usklađenost sa samim sobom. Fokus je na stvaranju dobrog stanja, da bismo manifestovali i predstavili sve što poželimo. Praktično, učimo nove alate uz koje postajemo stabilniji, bolji i jasniji, kako sebi, tako i drugima.

 

Treći modul FORMA SUŠTINE nas uči da zaboravimo na savetovanje i kako da sa dobro postavljenim pitanjem dođemo do pravog odgovora.
Zapravo, učimo da iz nesvesnog uma vratimo ono što smo pobrisali, izvrnuli, generalizirali i dođemo do uzroka. Fokus je na konkretnosti i tehnici na kojoj se zasniva i sam couching.

 

U četvrtom modulu učimo kako da se smirimo, posložimo, osvestimo prioritete i razmislimo pre nego što donesemo odluku.
Promena je osnova svakog rasta, a samim tim kako se prema njoj postavljamo utičemo na njen ishod. Učimo kako da obuzdamo svoje emocije i kroz to “hladne glave” spustimo loptu i uz pomoć novih tehnika dođemo do rešenja.

 

Nakon što smo naučili da se dovedemo u dobro stanje, unapredimo komunikaciju sa ljudima oko nas došli smo do toga da posložimo svoje kockice.
Sklanjamo prošlost i budućnost, fokusiramo se na prioritete u sadašnjem trenutku i učimo o doživljaju vremena, ruzumevamo kašnjenje, tačnost, rigidnost, spontanost i tako dalje. Zatim se vraćamo ciljevima, unapređujemo ih i postavljamo ih na željeno mesto u svom životu.

 

U ovom modulu vraćamo se našem unutrašnjem, nesvesnom svetu.
Upoznajemo se sa našim vrednostima i uverenjima, kao i sa tim koje mi to nesvjesne igrice igramo sa našom okolinom. Osvešćujemo naše životne pokretače kroz vrednosti, prepoznajemo da li ih živimo ili ne. Prepoznajemo koja to uverenja nas ograničavaju i učimo kako da ih okrenemo u svoju korist. Zatim upoznajemo se sa našim identitetima i kroz njih idemo ka ciljevima.

 

Na ovom modulu upoznajemo se sa magičnim svetom Walta Diseney-a.
Naše ciljeve obogaćujemo sa kreativnošću, idejama, koracima koji nas vode do realizacije, te analizom istih. Fokusiramo se na tehniku koja je stvorila veliki broj magičnih i inspirativnih svetova u životima mnogih ljudi širom sveta.

 

NA SVOJOJ STRANI smo u trenucima kada se punimo i uživamo u stvarima koje radimo.
U osmom modulu pronalizimo koje su to svakodnevne aktivnosti koje naš um, telo i emocije osvežavaju i hrane. Bavimo se tehnikama koje nas uvode u sadašnji trenutak, potpunim osluškivanjem i prepoznavanjem sebe samih. Spoznaćemo kakav smo mi to timski igrač prema sebi, tj. koliko toga radimo u svoju korist, a koliko ne.

 

Modul posvećen krunisanju puta koji smo zajedno prošli i slavljenju novih spoznaja do kojih smo došli.

Kroz retrospektivu svih 9 meseci prepoznajemo ko smo mi danas i slavimo uz mnogo emocija, pozitivne energije i svečane dodele sertifikata sve dosadašnje korake koje smo prošli da bismo sebe unapredili i poboljšali. Stigli smo do VELIKOG FINALA i sa lakoćom vidimo dalje i korake.

 

 

ISKUSTVA POLAZNIKA

“Već duže vrijeme bavim se aktivno radom na sebi i ono što, po meni, NLP posebno ističe u odnosu na druge discipline jeste širok spektar metoda i tehnika. Korak po korak, usvajanjem novih znanja, podstiče se promjena koju priželjkujemo i, ulazeći u svoj nesvjesni um, otkrivamo odgovore na naše dileme i pitanja u nama samima. Razvijamo svoju svijest tako što spoznajemo uvjerenja koja imamo kao i obrasce ponašanja koji su nam nekada korisni, a nekad baš i ne. Preuzimanje odgovornosti za stvari koje nam se dešavaju i odluke koje smo donijeli je jedan vrlo koristan aspekt i nešto što je svakome neophodno za otklanjanje različitih blokada u svim sferama života. Upravo ta široka upotreba svih tehnika koje nam se ovdje nude je ono sto čini ovo putovanje kroz naš um posebnim i uzbudljivim.”

– Dragana Savić, dipl. ing. arh.

 

“Za NLP-seminar sam se odlučila iz razloga da naučim nove metode za svoj budući posao kao socijalna radnica i općenito proširim svoj horizont. U toku svakog novog modula sam otkrivala neku novu stranu sebe. Mnogo snova, ciljeva i vizija sam konačno pomoću raznih metoda uspjela pretvoriti u realnost. Najbitnije od svega je za mene bila mogućnost upoznavanja novih ljudi. Svi smo na svoj način različiti ali u istom trenutku i sasvim isti.”

– Melani Križanac, bacc. nauke o obrazovanju

 

“Za NLP sam čuo pre nekog vremena, s tim da nisam znao mnogo. Mislio sam da ću naučiti par dobrih tehnika da poboljšam komunikaciju. Nisam očekivao da će mi practicioner kurs izvući tlo pod nogama, rastaviti na elemente i presložiti me na najbolji mogući način. Najbolji metod za prevazilaženje prepreka koje sami sebi kreiramo.”

– Goran Jakšić, dipl. oec.

 

 

KAKO JE KONCIPIRAN ONLINE NLP PRACTITIONER?

Edukacija se održava unaprijed zakazanim vikendima u periodu od 9h do 16:30h, sa uključenim pauzama za ručak. Edukaciju obavljamo putem Zoom-a uz odličnu grupnu dinamiku i mnogo vježbi i primjene.

Iako smo online, držimo brojnost grupa do 20 kako bi svi imali priliku da postave svoja pitanja i razmijene znanja, a ujedno je i nama izrazito važno da pratimo napredak svakog našeg klijenta i budemo maksimalno posvećeni.

DATUMI I NAZIVI MODULA

19/20 FEB2022
PRVI KORAK
12/13 MAR2022
U MENI JE KLJUČ
26/27 MAR2022
FORMA SUŠTINE
09/10 APR2022
SPUSTI LOPTU
07/08 MAJ2021
POSLOŽI KOCKICE
21/22 MAJ2022
NAŠI TEMELJI
11/12 JUN2022
STRATEGIJE GENIJA
25/26 JUN2022
BITI PRISUTAN
09/10 JUL2022
VELIKO FINALE - UŽIVO

MARTINA ĐOKIĆ , Co-founder of Global Thinkers

Martina Đokić je preduzetnica, trener i ekspert iz oblasti komunikacije i liderskih veština. Ovim temama se bavi pet godina i imala je priliku da svoje edukacije i radionice drži u sedam zemalja regiona.

Radi sa kompanijama, pojedincima, liderima, zaposlenima, nezaposlenima, korporacijama, malim kompanijama, nevladinim sektorom, a ono što sve njene klijente povezuje je potreba za napretkom i želja da uče nešto što je praktično i logično. Tu dolazimo do njene najveće snage: logika. Sve što predaje je jasno i logično, životno primenjivo i svakome pristupačno.

Pored logike, njena predavanja su poznata i po temeljnosti, odnosno po tome što svaku temu obradi i naučno, i emocionalno i praktično, te svi dobiju odgovore na pitanja “zašto”, “kako” i  “šta sa tim da radim”.

Treća karakteristika koju njeni klijenti vole je direktan pristup, odnosno otvorena priča o greškama, izvučenim debljim krajevima i o tome kako izgleda neki put do znanja, mudrosti i pameti, a ne samo kako je super kada se sve to postigne. Naš najveći izazov je opstati u procesu usvajanja novih znanja i navika, a ona je uvek spremna da ispriča kako je prevazišla upravo te izazove.

Autor je popularnog podcasta “Mentalni nudista”.

Ako gledamo formalne reference, Martina je komunikolog, internacionalno licncirani NLP trener i osnivač Global Thinkers kompanije u Beču, te co-founder kompanije “IT Expert” u Banjaluci. Ukratko, pokretač promjena u sebi, ljudima i društvima. Živi i radi u Beču, Beogradu i Banjaluci.

Katarina Blagojević

Katarina Blagojević je internacionalni NLP trener i coach. U ulozi trenera spojila je sva svoja interesovanja i bogato profesionalno iskustvo. Nakon studija književnosti i bavljenja novinarstvom, dugi niz godina radi u prodaji i korisničkoj podršci. Svoje iskustvo, kao i znanje stečeno na NLP edukacijama prenosi zaposlenima kroz treninge i obuke prodajnih timova. Njen izbor je uvek rad sa ljudima i timovima i praćenje njihovog razvoja i napretka.
Njeno iskustvo govori da upravo kada se biznis sadržaj preplete sa kontinuiranim radom na ličnom razvoju, dolazimo do najboljih rezultata.
Kao NLP coach, znajući značaj stalnog rada na sebi, pronalazi najbolje načine da pomogne klijentima da otkriju svoje ciljeve. Kroz zajednički rad, klijenti imaju mogućnost da jasnije, svesnije i sa mnogo više dobre energije, unaprede svoj lični i profesionalni život.
Učestvovala je u osnivanju STEPENIKA, Studija za edukaciju i kreativne prijekte u Beogradu, gde vodi set radionica posvećenih unapređenju komunikacije „Izgubljeno u prevodu“.
Od 2013. godine izučava NLP, a njene sfere interesovanja i usavršavanja su komunikacija, jezički obrasci, metafore i storytelling. Kao filolog, glavni fokus u svom radu stavila je na lingvistiku i uticaj reči na naša emocionalna stanja i ponašanja.

PRIJAVI SE

NAKON IZVRŠENE PRIJAVE NA E-MAIL ĆEŠ DOBITI PODATKE ZA UPLATU REZERVACIJE.
  *Sva polja su obavezna

  FAQ

  IMAŠ LI DODATNA PITANJA O RADIONICI?

  Ukoliko preskočite neki od modula, možete normalno nastaviti svoju edukaciju sa svojom grupom. Preskočeni modul možete posle nadoknaditi na dva načina: sa narednom grupom ili pojedinačno sa trenerom i asistentima ukoliko je materija modula adekvatna za individualnu nadoknadu. Pored toga, obezbedićemo vam i snimak modula.

  Trening se sastoji od predavanja i praktične primene kroz vežbe. Ideja je da sve naučeno primenite već na licu mesta uz podršku i nadzor trenera kako bi sa treninga otišli sa već postignutim rezultatima.

  Naše grupe sačinjene su od maksimalno 15 ljudi, čime svako od polaznika dobija priliku da postavi sva pitanja i reši nedoumice. Takođe su i trener i asistenti u mogućnosti da se posveti svakom polazniku i prati njegov razvoj.

  Sertifikat koji dobijate nakon edukacije je priznat od strane internacionalne NLP asocijacije sa sedištem u Švajcarskoj. To znači da, ukoliko budete želeli, vaše NLP školovanje možete nastaviti bilo gdje u svetu. Sertifikat je na engleskom jeziku.

  Odakle god da dolazite, nama ste dobro došli! :) Jedini važan faktor je da uzmete u obzir razlike u vremenu ukoliko se ne nalazimo u istoj vremenskoj zoni.