NLP PRACTITIONER ONLINE - Global Thinkers Hub

NLP PRACTITIONER ONLINE

Vreme je da postanete ono što ste sanjali!

JESI LI SE IKAD PITALA/O MOŽE LI TVOJ ŽIVOT BITI KVALITETNIJI, USPEŠNIJI I ISPUNJENIJI?

Osećaš li trenutno nezadovoljstvo, nalaziš se u nekoj rutini, sve radiš „kako treba“ no nekako nemaš željene rezultate? Nedostaje ti jasna slika šta tačno želiš u životu? Želiš li naučiti bolje komunicirati?

NLP Practitioner je edukacija koja će te garantovano pomaknuti u željenom pravcu.

NLP ili neuro-lingvističko programiranje je metodologija iza koje stoji mnoštvo znanja i veština koje značajno unapređuju život svakog pojedinca i/ili kompanije.
Razumevanje kako funkcioniše naš mozak, koje sve filtere u komunikaciji koristi, koji mehanizmi rukovode našom komunikacijom i motivacijom i kako da to poboljšamo u željenom pravcu, trajno mogu promeniti kvalitet naših odnosa sa svima koji nas okružuju. NLP se temelji na proučavanju kako vrhunski profesionalci iz najrazličitijih područja ostvaraju svoje izvanredne rezultate.

 

POČETAK EDUKACIJE

 • 8 February, 2021
 • 6:00 pm - 9:00 pm

LOKACIJA

 • online putem Zoom aplikacije

KAPACITET

 • Slobodnih mjesta 20
ZAKAŽI SVOJE MJESTO

Iza nas je vrlo zahtevna godina koja je promenila mnoga naša viđenja na život i nas same. Možda je pravi trenutak da svoje promene struktuiraš i usmeriš u željenom pravcu?

 

ŠTA JE ZAJEDNIČKO OSOBAMA KOJE DOLAZE NA NLP PRACTITIONER:

✔️ žele naučiti bolje komunicirati
✔️ shvataju da je postavljanje ciljeva izuzetno važno i spremni su naučiti kako postaviti svaki svoj cilj prema receptima najuspešnijih ljudi
✔️ primećuju kako emocije upravljaju njihovim životom
✔️ primećuju da žive previše “raštkrano” zbog čega imaju nedostatak energije i ne ostvaruju željene ishode
✔️ ne žele više dozvoliti da prošlost definiše njihovu sadašnjost i spremni su to otpustiti

✔️ znaju da NLP metoda donosi odlične rezultate u poslovanju
✔️ osećaju da ne razumeju dovoljno ljude i spremni su to promeniti kako bi imali bolje privatne i poslovne međuljudske odnose
✔️ imaju neke nepodržavajuće navike koje žele promeniti
✔️ u periodu su života kada shvataju da im je pod hitno potrebna promena jer “jednostavno tako više ne mogu živeti”
✔️ žele naučiti kako da postanu režiseri vlastitog života i kreiraju ga onakvim kakvim žele

SERTIFIKAT

Sertifikat izdat od strane Internacionalne NLP Asocijacije sa sedištem u Švajcarskoj.

https://www.ia-nlp.org/  

KAKO IZGLEDA TVOJE NLP PUTOVANJE

9

modula

144

sata novih znanja

25

tema

KAKO JE IZGLEDALO MARININO I GORANOVO PUTOVANJE KROZ NLP:

KAKO JE PROGRAM KONCIPIRAN

NLP edukacija je podeljena u 9 modula, pri čemu svaki modul ima ključnu temu koja se grana na više tema i tehnika. Moduli su sledeći:

PRVI KORAK predstavlja upoznavanje sa NLP metodologijom i širom slikom celokupnog Practitioner-a.
Razumevanje komunikacije kroz osveštavanje naših i tuđih filtera i fokusa, postavljanje ciljeva, kako da se motivišemo kroz mehanizme motivacije, predstavljaju osnovu koju obrađujemo, da bismo unapredili odnose sa drugima u privatnom i poslovnom delu naših života.

 

Modul U MENI JE KLJUČ nas uči da se sami vratimo u dobro stanje i osvestimo unutrašnje mogućnosti.
Nakon što smo se upoznali sa opšim funkcionisanjem nas samih i drugih, učimo da u sebi pronađemo resurse koje posedujemo i usklađenost sa samim sobom. Fokus je na stvaranju dobrog stanja, da bismo manifestovali i predstavili sve što poželimo. Praktično, učimo nove alate uz koje postajemo stabilniji, bolji i jasniji, kako sebi, tako i drugima.

 

Treći modul FORMA SUŠTINE nas uči da zaboravimo na savetovanje i kako da sa dobro postavljenim pitanjem dođemo do pravog odgovora.
Zapravo, učimo da iz nesvesnog uma vratimo ono što smo pobrisali, izvrnuli, generalizirali i dođemo do uzroka. Fokus je na konkretnosti i tehnici na kojoj se zasniva i sam couching.

 

U četvrtom modulu učimo kako da se smirimo, posložimo, osvestimo prioritete i razmislimo pre nego što donesemo odluku.
Promena je osnova svakog rasta, a samim tim kako se prema njoj postavljamo utičemo na njen ishod. Učimo kako da obuzdamo svoje emocije i kroz to “hladne glave” spustimo loptu i uz pomoć novih tehnika dođemo do rešenja.

 

Nakon što smo naučili da se dovedemo u dobro stanje, unapredimo komunikaciju sa ljudima oko nas došli smo do toga da posložimo svoje kockice.
Sklanjamo prošlost i budućnost, fokusiramo se na prioritete u sadašnjem trenutku i učimo o doživljaju vremena, ruzumevamo kašnjenje, tačnost, rigidnost, spontanost i tako dalje. Zatim se vraćamo ciljevima, unapređujemo ih i postavljamo ih na željeno mesto u svom životu.

 

U ovom modulu vraćamo se našem unutrašnjem, nesvesnom svetu.
Upoznajemo se sa našim vrednostima i uverenjima, kao i sa tim koje mi to nesvjesne igrice igramo sa našom okolinom. Osvešćujemo naše životne pokretače kroz vrednosti, prepoznajemo da li ih živimo ili ne. Prepoznajemo koja to uverenja nas ograničavaju i učimo kako da ih okrenemo u svoju korist. Zatim upoznajemo se sa našim identitetima i kroz njih idemo ka ciljevima.

 

Na ovom modulu upoznajemo se sa magičnim svetom Walta Diseney-a.
Naše ciljeve obogaćujemo sa kreativnošću, idejama, koracima koji nas vode do realizacije, te analizom istih. Fokusiramo se na tehniku koja je stvorila veliki broj magičnih i inspirativnih svetova u životima mnogih ljudi širom sveta.

 

NA SVOJOJ STRANI smo u trenucima kada se punimo i uživamo u stvarima koje radimo.
U osmom modulu pronalizimo koje su to svakodnevne aktivnosti koje naš um, telo i emocije osvežavaju i hrane. Bavimo se tehnikama koje nas uvode u sadašnji trenutak, potpunim osluškivanjem i prepoznavanjem sebe samih. Spoznaćemo kakav smo mi to timski igrač prema sebi, tj. koliko toga radimo u svoju korist, a koliko ne.

 

Modul posvećen krunisanju puta koji smo zajedno prošli i slavljenju novih spoznaja do kojih smo došli.

Kroz retrospektivu svih 9 meseci prepoznajemo ko smo mi danas i slavimo uz mnogo emocija, pozitivne energije i svečane dodele sertifikata sve dosadašnje korake koje smo prošli da bismo sebe unapredili i poboljšali. Stigli smo do VELIKOG FINALA i sa lakoćom vidimo dalje i korake.

 

 

ISKUSTVA POLAZNIKA

“Već duže vrijeme bavim se aktivno radom na sebi i ono što, po meni, NLP posebno ističe u odnosu na druge discipline jeste širok spektar metoda i tehnika. Korak po korak, usvajanjem novih znanja, podstiče se promjena koju priželjkujemo i, ulazeći u svoj nesvjesni um, otkrivamo odgovore na naše dileme i pitanja u nama samima. Razvijamo svoju svijest tako što spoznajemo uvjerenja koja imamo kao i obrasce ponašanja koji su nam nekada korisni, a nekad baš i ne. Preuzimanje odgovornosti za stvari koje nam se dešavaju i odluke koje smo donijeli je jedan vrlo koristan aspekt i nešto što je svakome neophodno za otklanjanje različitih blokada u svim sferama života. Upravo ta široka upotreba svih tehnika koje nam se ovdje nude je ono sto čini ovo putovanje kroz naš um posebnim i uzbudljivim.”

– Dragana Savić, dipl. ing. arh.

 

“Za NLP-seminar sam se odlučila iz razloga da naučim nove metode za svoj budući posao kao socijalna radnica i općenito proširim svoj horizont. U toku svakog novog modula sam otkrivala neku novu stranu sebe. Mnogo snova, ciljeva i vizija sam konačno pomoću raznih metoda uspjela pretvoriti u realnost. Najbitnije od svega je za mene bila mogućnost upoznavanja novih ljudi. Svi smo na svoj način različiti ali u istom trenutku i sasvim isti.”

– Melani Križanac, bacc. nauke o obrazovanju

 

“Za NLP sam čuo pre nekog vremena, s tim da nisam znao mnogo. Mislio sam da ću naučiti par dobrih tehnika da poboljšam komunikaciju. Nisam očekivao da će mi practicioner kurs izvući tlo pod nogama, rastaviti na elemente i presložiti me na najbolji mogući način. Najbolji metod za prevazilaženje prepreka koje sami sebi kreiramo.”

– Goran Jakšić, dipl. oec.

 

 

CENA EDUKACIJE

Cena online NLP Practitionera iznosi 250€/incl. VAT po modulu, ukupno 9 modula.

Za našu prvu online grupu pripremili smo specijalni popust od 20%, tako da je promotivna cijena 200€/incl. VAT po modulu.

 

KAKO JE KONCIPIRAN ONLINE NLP PRACTITIONER?

S obzirom da su moduli bogati temama i sadržajima, dok sa druge strane višečasovno sjedenje pred ekranom kompjutera često nije najudobnije iskustvo, odlučili smo da svaki modul podijelimo u četiri dana sa po tri sata predavanja.

Termini su od ponedeljka do četvrtka 18-21h, na ovde istaknute datume.

DATUMI I NAZIVI MODULA

08/11 FEB2021
PRVI KORAK
22/25 FEB2021
U MENI JE KLJUČ
15/18 MAR2021
FORMA SUŠTINE
29.03./01.04. MAR2021/APR2021
SPUSTI LOPTU
12/15 APR2021
POSLOŽI KOCKICE
26/29 APR2021
NAŠI TEMELJI
17/20 MAJ2021
STRATEGIJE GENIJA
07/10 JUN2021
BITI PRISUTAN
03/04 JUL2021
VELIKO FINALE - UŽIVO

MARTINA ĐOKIĆ , Co-founder of Global Thinkers

Martina Đokić je preduzetnica, trener i ekspert iz oblasti komunikacije i liderskih veština. Ovim temama se bavi pet godina i imala je priliku da svoje edukacije i radionice drži u sedam zemalja regiona.

Radi sa kompanijama, pojedincima, liderima, zaposlenima, nezaposlenima, korporacijama, malim kompanijama, nevladinim sektorom, a ono što sve njene klijente povezuje je potreba za napretkom i želja da uče nešto što je praktično i logično. Tu dolazimo do njene najveće snage: logika. Sve što predaje je jasno i logično, životno primenjivo i svakome pristupačno.

Pored logike, njena predavanja su poznata i po temeljnosti, odnosno po tome što svaku temu obradi i naučno, i emocionalno i praktično, te svi dobiju odgovore na pitanja “zašto”, “kako” i  “šta sa tim da radim”.

Treća karakteristika koju njeni klijenti vole je direktan pristup, odnosno otvorena priča o greškama, izvučenim debljim krajevima i o tome kako izgleda neki put do znanja, mudrosti i pameti, a ne samo kako je super kada se sve to postigne. Naš najveći izazov je opstati u procesu usvajanja novih znanja i navika, a ona je uvek spremna da ispriča kako je prevazišla upravo te izazove.

Ako gledamo formalne reference, Martina je komunikolog, internacionalno licncirani NLP trener i osnivač Global Thinkers kompanije u Beču. Ukratko, pokretač promjena u sebi, ljudima i društvima. Živi i radi u Beču, Beogradu i Banjaluci.

PRIJAVI SE

NAKON IZVRŠENE PRIJAVE NA E-MAIL ĆEŠ DOBITI PODATKE ZA UPLATU REZERVACIJE.
  *Sva polja su obavezna

  FAQ

  IMAŠ LI DODATNA PITANJA O RADIONICI?

  Ukoliko preskočite neki od modula, možete normalno nastaviti svoju edukaciju sa svojom grupom. Preskočeni modul možete posle nadoknaditi na dva načina: sa narednom grupom ili pojedinačno sa trenerom i asistentima ukoliko je materija modula adekvatna za individualnu nadoknadu. Pored toga, obezbedićemo vam i snimak modula.

  Trening se sastoji od predavanja i praktične primene kroz vežbe. Ideja je da sve naučeno primenite već na licu mesta uz podršku i nadzor trenera kako bi sa treninga otišli sa već postignutim rezultatima.

  Naše grupe sačinjene su od maksimalno 15 ljudi, čime svako od polaznika dobija priliku da postavi sva pitanja i reši nedoumice. Takođe su i trener i asistenti u mogućnosti da se posveti svakom polazniku i prati njegov razvoj.

  Sertifikat koji dobijate nakon edukacije je priznat od strane internacionalne NLP asocijacije sa sedištem u Švajcarskoj. To znači da, ukoliko budete želeli, vaše NLP školovanje možete nastaviti bilo gdje u svetu. Sertifikat je na engleskom jeziku.

  Odakle god da dolazite, nama ste dobro došli! :) Jedini važan faktor je da uzmete u obzir razlike u vremenu ukoliko se ne nalazimo u istoj vremenskoj zoni.