NLP PRACTITIONER SEPTEMBAR BEČ - Global Thinkers Hub

NLP PRACTITIONER SEPTEMBAR BEČ

Vreme je da postanete ono što ste sanjali!

MOŽDA JE PRAVI TRENUTAK DA ISPOŠTUJEŠ SEBE?

Osećaš li trenutno nezadovoljstvo, nalaziš se u nekoj rutini, sve radiš „kako treba“ no nekako nemaš osećaj ispunjenosti i zadovoljstva? Čini ti se kao da život prolazi, a ti ne stižeš da kreneš ka onim ciljevima za koje znaš da su prava stvar za tebe? Ili ti možda nedostaje jasna slika šta je to uopšte ono što je pravo za tebe?

Možda je pravi trenutak da ispoštuješ sebe u svom životu.

NLP Practitioner je edukacija koja će te garantovano pomaknuti u željenom pravcu.

NLP ili neuro-lingvističko programiranje je metodologija iza koje stoji mnoštvo znanja i veština koje značajno unapređuju život svakog pojedinca i/ili kompanije.
Razumevanje kako funkcioniše naš mozak, koje sve filtere u komunikaciji koristi, koji mehanizmi rukovode našom komunikacijom i motivacijom i kako da to poboljšamo u željenom pravcu, trajno mogu promeniti kvalitet naših odnosa sa svima koji nas okružuju. NLP se temelji na proučavanju kako vrhunski profesionalci iz najrazličitijih područja ostvaraju svoje izvanredne rezultate.

 

POČETAK EDUKACIJE

 • 18 September, 2021
 • 9:00 am - 5:00 pm

LOKACIJA

 • Beč

KAPACITET

 • Slobodnih mjesta 17
ZAKAŽI SVOJE MJESTO

Iza nas je vrlo zahtevna godina koja je promenila mnoga naša viđenja na život i nas same. Možda je pravi trenutak da svoje promene struktuiraš i usmeriš u željenom pravcu?

 

ŠTA JE ZAJEDNIČKO OSOBAMA KOJE DOLAZE NA NLP PRACTITIONER:

✔️ žele naučiti bolje komunicirati
✔️ shvataju da je postavljanje ciljeva izuzetno važno i spremni su naučiti kako postaviti svaki svoj cilj prema receptima najuspešnijih ljudi
✔️ primećuju kako emocije upravljaju njihovim životom
✔️ primećuju da žive previše “raštkrano” zbog čega imaju nedostatak energije i ne ostvaruju željene ishode
✔️ ne žele više dozvoliti da prošlost definiše njihovu sadašnjost i spremni su to otpustiti

✔️ znaju da NLP metoda donosi odlične rezultate u poslovanju
✔️ osećaju da ne razumeju dovoljno ljude i spremni su to promeniti kako bi imali bolje privatne i poslovne međuljudske odnose
✔️ imaju neke nepodržavajuće navike koje žele promeniti
✔️ u periodu su života kada shvataju da im je pod hitno potrebna promena jer “jednostavno tako više ne mogu živeti”
✔️ žele naučiti kako da postanu režiseri vlastitog života i kreiraju ga onakvim kakvim žele

ZAŠTO SMO PRAVI IZBOR ZA TEBE?

Nismo pravi izbor baš za svakoga, ali za tebe jesmo ukoliko su ti sledeće stvari važne:

    rad u manjim grupama (do 20 ljudi) kako bi sva tvoja pitanja i nedoumice uvek dobili odgovore,
   temeljan i posvećen pristup tebi, tvojim temama i iskustvima,
   povezivanje sa ljudima sličnih interesovanja iz raznih oblasti i država koje ćeš upoznati u grupi,
   primena i iskustvena upotreba svih stečenih znanja, umesto pukog teoretisanja,
   učenje od trenera sa bogatim profesionalnim i životnim iskustvom, koji rado dele svoje primere i  iskustva, te se konstantno unapređuju i edukuju.

Bonus:

    sertifikat na engleskom jeziku overen od strane Internacionalne Asocijacije za NLP  sa sedištem u Švajcarskoj (IANLP)

TEME KOJE POKRIVAMO KROZ EDUKACIJU

KOMUNIKACIJA

UPRAVLJANJE STRESOM

NAŠE BLOKADE

REŠAVANJE KONFLIKATA

NAŠI CILJEVI

NAŠI MOTIVATORI

BITI PRISUTAN

LIDERSKE VEŠTINE

ONLINE ILI UŽIVO?

Jedna od najvažnijih stvari koje naša edukacija donosi jeste fleksibilnost, i to fleksibilnost da prihvatimo stvari na koje nemamo uticaj i naučimo da ih okrenemo u svoju korist i pretvorimo u korak do cilja.

Upravo tako se naša edukacija i odvija: fleksibilno u skladu sa situacijom u zemlji.

Ranije smo insistirali da sve bude uživo i bili u situaciji da odlažemo module jer ne možemo da radimo po svom planu i na svoj način, ali onda smo upotrebili fleksibilnost i iskreirali fantastičan online pristup edukaciji, tako da sada radimo ono što okolnosti dozvoljavaju: kada može uživo, uživo smo, kada ne može – mi radimo online.

Istu fleksibilnost dozvoljavamo i polaznicima, pa ukoliko putuju iz druge zemlje a nekada ne mogu to da izvedu, mogu se pojaviti online čak i onda kada trening držimo uživo.

Ko bi rekao da će nam ove okolnosti doneti toliko mogućnosti: mogućnosti da se okupljamo iz različitih zemalja na različite načine i tako jednako efikasno i kvalitetno usvojamo znanja.

SERTIFIKAT

Sertifikat izdat od strane Internacionalne NLP Asocijacije sa sedištem u Švajcarskoj.

https://www.ia-nlp.org/  

KAKO IZGLEDA TVOJE NLP PUTOVANJE

9

modula

144

sata novih znanja

25

tema

KAKO JE IZGLEDALO MARININO I GORANOVO PUTOVANJE KROZ NLP:

KAKO JE PROGRAM KONCIPIRAN

NLP edukacija je podeljena u 9 modula, pri čemu svaki modul ima ključnu temu koja se grana na više tema i tehnika. Opise modula i njihov redosled možete pogledati OVDE.

ISKUSTVA POLAZNIKA

“Već duže vrijeme bavim se aktivno radom na sebi i ono što, po meni, NLP posebno ističe u odnosu na druge discipline jeste širok spektar metoda i tehnika. Korak po korak, usvajanjem novih znanja, podstiče se promjena koju priželjkujemo i, ulazeći u svoj nesvjesni um, otkrivamo odgovore na naše dileme i pitanja u nama samima. Razvijamo svoju svijest tako što spoznajemo uvjerenja koja imamo kao i obrasce ponašanja koji su nam nekada korisni, a nekad baš i ne. Preuzimanje odgovornosti za stvari koje nam se dešavaju i odluke koje smo donijeli je jedan vrlo koristan aspekt i nešto što je svakome neophodno za otklanjanje različitih blokada u svim sferama života. Upravo ta široka upotreba svih tehnika koje nam se ovdje nude je ono sto čini ovo putovanje kroz naš um posebnim i uzbudljivim.”

– Dragana Savić, dipl. ing. arh.

 

“Za NLP-seminar sam se odlučila iz razloga da naučim nove metode za svoj budući posao kao socijalna radnica i općenito proširim svoj horizont. U toku svakog novog modula sam otkrivala neku novu stranu sebe. Mnogo snova, ciljeva i vizija sam konačno pomoću raznih metoda uspjela pretvoriti u realnost. Najbitnije od svega je za mene bila mogućnost upoznavanja novih ljudi. Svi smo na svoj način različiti ali u istom trenutku i sasvim isti.”

– Melani Križanac, bacc. nauke o obrazovanju

 

“Za NLP sam čuo pre nekog vremena, s tim da nisam znao mnogo. Mislio sam da ću naučiti par dobrih tehnika da poboljšam komunikaciju. Nisam očekivao da će mi practicioner kurs izvući tlo pod nogama, rastaviti na elemente i presložiti me na najbolji mogući način. Najbolji metod za prevazilaženje prepreka koje sami sebi kreiramo.”

– Goran Jakšić, dipl. oec.

 

 

CENA EDUKACIJE

Cena online NLP Practitionera iznosi 250€/incl. VAT po modulu, ukupno 9 modula.

 

DATUMI I NAZIVI MODULA

18/19 SEP2021
PRVI KORAK
09/10 OKT2021
U MENI JE KLJUČ - ONLINE
06/07 NOV2021
FORMA SUŠTINE - ONLINE
04/05 DEC2021
SPUSTI LOPTU
15/16 JAN2022
POSLOŽI KOCKICE
05/06 FEB2022
NAŠI TEMELJI
05/06 MAR2022
STRATEGIJE GENIJA
02/03 APR2022
BITI PRISUTAN
07/08 MAJ2022
VELIKO FINALE

MARTINA ĐOKIĆ , Co-founder of Global Thinkers

Martina Đokić je preduzetnica, trener i ekspert iz oblasti komunikacije i liderskih veština. Ovim temama se bavi pet godina i imala je priliku da svoje edukacije i radionice drži u sedam zemalja regiona.

Radi sa kompanijama, pojedincima, liderima, zaposlenima, nezaposlenima, korporacijama, malim kompanijama, nevladinim sektorom, a ono što sve njene klijente povezuje je potreba za napretkom i želja da uče nešto što je praktično i logično. Tu dolazimo do njene najveće snage: logika. Sve što predaje je jasno i logično, životno primenjivo i svakome pristupačno.

Pored logike, njena predavanja su poznata i po temeljnosti, odnosno po tome što svaku temu obradi i naučno, i emocionalno i praktično, te svi dobiju odgovore na pitanja “zašto”, “kako” i  “šta sa tim da radim”.

Treća karakteristika koju njeni klijenti vole je direktan pristup, odnosno otvorena priča o greškama, izvučenim debljim krajevima i o tome kako izgleda neki put do znanja, mudrosti i pameti, a ne samo kako je super kada se sve to postigne. Naš najveći izazov je opstati u procesu usvajanja novih znanja i navika, a ona je uvek spremna da ispriča kako je prevazišla upravo te izazove.

Ako gledamo formalne reference, Martina je komunikolog, internacionalno licncirani NLP trener i osnivač Global Thinkers kompanije u Beču. Ukratko, pokretač promjena u sebi, ljudima i društvima. Živi i radi u Beču, Beogradu i Banjaluci.

Katarina Blagojević, Internacionalno licencirani NLP Trener

Internacionalni NLP trener i coach.

Nakon studija književnosti i bavljenja novinarstvom, dugi niz godina radi u prodaji i korisničkoj podršci. Svoje iskustvo, kao i znanje stečeno na NLP edukacijama prenosi zaposlenima kroz treninge i obuke prodajnih timova. Njen izbor je uvek rad sa ljudima i timovima i praćenje njihovog razvoja i napretka. Njeno iskustvo govori da upravo kada se biznis sadržaj preplete sa kontinuiranim radom na ličnom razvoju, dolazimo do najboljih rezultata.

Učestvovala je u osnivanju STEPENIKA, Studija za edukaciju i kreativne prijekte u Beogradu.

Njene sfere interesovanja i usavršavanja su komunikacija, jezički obrasci, metafore i storytelling. Kao filolog, glavni fokus u svom radu stavila je na lingvistiku i uticaj reči na naša emocionalna stanja i ponašanja.

Katarina je veliki knjiški moljac i vrhunski storyteller koji će te svojim blagim pristupom i dubokim znanjem podržati da prevaziđeš svaku vrstu treme, nesigunosti i panike.

Živi i radi u Beogradu.

PRIJAVI SE

NAKON IZVRŠENE PRIJAVE NA E-MAIL ĆEŠ DOBITI PODATKE ZA UPLATU REZERVACIJE.
  *Sva polja su obavezna

  FAQ

  IMAŠ LI DODATNA PITANJA O RADIONICI?

  Ukoliko preskočite neki od modula, možete normalno nastaviti svoju edukaciju sa svojom grupom. Preskočeni modul možete posle nadoknaditi na dva načina: sa narednom grupom ili pojedinačno sa trenerom i asistentima ukoliko je materija modula adekvatna za individualnu nadoknadu.

  Trening se sastoji od predavanja i praktične primene kroz vežbe. Ideja je da sve naučeno primenite već na licu mesta uz podršku i nadzor trenera kako bi sa treninga otišli sa već postignutim rezultatima.

  Naše grupe sačinjene su od maksimalno 15 ljudi, čime svako od polaznika dobija priliku da postavi sva pitanja i reši nedoumice. Takođe su i trener i asistenti u mogućnosti da se posveti svakom polazniku i prati njegov razvoj.

  Sertifikat koji dobijate nakon edukacije je priznat od strane internacionalne NLP asocijacije sa sedištem u Švajcarskoj. To znači da, ukoliko budete želeli, vaše NLP školovanje možete nastaviti bilo gdje u svetu. Sertifikat je na engleskom jeziku.