PORODIČNE KONSTELACIJE - Global Thinkers Hub

PORODIČNE KONSTELACIJE

Dr KATARINA RAKITA

Osećate se nemoćno i zarobljeno kada su u pitanju pojedine teme iz vašeg života? Sa sobom nosite ljutnju i teret bilo da su u pitnju dešavanja iz prošlosti ili sadašnjosti? Želite da posložite svoje unutrašnje stanje emocionalno, zdravstveno, materijalno?

Program “Porodične konstelacije” je pravo mesto da se stvari u nama pokrenu i otpuste kako bismo koračali u budućnost zadovoljniji i stabilniji.

Mogućnost da možda po prvi put sagledamo širu sliku i napokon shvatimo dubinski uzrok svojih izazova, jedan je od najvećih i najznačajnijih benefita ove metode. Imamo priliku da pred svojim očima vidimo postavku odnosa, emocija, strahova, ljubavi i drugih elemenata koji su učestvovali u izgradnji teme sa kojom smo došli. Upravo ta šira slika nam donosi nove perspektive, nove uvide, a iznad svega – nova rešenja.

Ljubav je sveobuhvatna i ispoljava se samo u slobodi, a kroz Porodične konstelacije otvara se put ka ljubavi koja boravi u svakome od nas. Upravo razrešenje blokada omogućava ljubavi da savlada branu i ponovo poteče. Da bi mogla da deluje, ljubavi treba pružiti neophodan prostor koji možemo napraviti tek kada se oslobodimo predrasuda, optuživanja i vlastitih predstava. Da li ste spremni za takav korak?

POČETAK EDUKACIJE

  • 28 March, 2020
  • 10:00 am - 7:00 pm

LOKACIJA

  • Piaristengasse 11/8, Vienna

KAPACITET

  • Slobodnih mjesta 35
ZAKAŽI SVOJE MJESTO

ŠTA JE ZAJEDNIČKO OSOBAMA KOJE DOLAZE PORODIČNE KONSTELACIJE

✔️ žele da unaprede odnos sa nekom njima bitnom osobom
✔️ žele da otkoče neko polje života na kojem već dugo pokušavaju da se pokrenu
✔️ žele da unaprede svoje zdravstveno stanje

✔️ žele da razreše neko emotivno stanje koje već dugo nose u sebi
✔️ žele da se ohrabre za novi veliki korak u životu
✔️ žele da pokrenu svoje potencijale koji su do sada stajali uspavani

Dr KATARINA RAKITA

Dr Katarina Rakita je specijalista anestezije, reanimacije i intenzivne terapije, kao i sistemski porodični terapeut metode Porodične konstelacije po Bertu Helingeru.

Posle 30 godina radnog iskustva, lečeći kritično oboljele, na jedan novi, integrativni način pristupa pojedincu, pronalazeći skrivene dinamike uronjene u nesvesni deo naše ličnosti, koje nas, ako dovoljno dugo traju ili su dovoljno intezivne, na kraju razboljevaju i na fizičkom nivou.

Autor je knjige “Kako sam prvi put ubila čoveka”.

Uspešno sprovodi kako grupne, tako i individualne tretmane u više država u Evropi.

PRIJAVI SE

NAKON IZVRŠENE PRIJAVE NA E-MAIL ĆEŠ DOBITI PODATKE ZA UPLATU REZERVACIJE.
*Sva polja su obavezna

FAQ

IMAŠ LI DODATNA PITANJA O RADIONICI?

Svaki seminar ili radionica su celina za sebe tako da se možete pridružiti bilo kada.

Nema ograničenja u odabiru teme na kojoj želite da radite. Preporuka je da to bude nešto što je aktuelno, jer je upravo to znak da je zrelo za rad ili nešto što prepoznjete kao matricu koja se ponavlja u vašem životu.

Na samom početku imamo uvodno predavanje tokom koga se upoznajmo sa metodom i osnovnim zakonitostima protoka ljubavi unutar porodičnog sistema. Sledi meditacija kao način da se odmaknemo od mislećeg uma odlazeći u više sfere kreativnog neba. Po završenoj meditaciji počinjemo sa radovima klijenata. Predvidjene su tri kratke , desetominutne pauze kao i jednočasovna pauza za ručak izmedju 14 i 15h.

Najbolje je doći u komotnoj odeći i poneti obuću koja se koristi za unutrašnji prostor jer tokom radova često ležemo na pod.