Online edukacija "Naše skrivene logike" - Global Thinkers Hub

Online edukacija “Naše skrivene logike”

Martina Đokić

Zar stvarno ima nešto čudno u tome da želimo da bolje razumijemo sebe i ljude oko sebe i izgradimo bolju komunikaciju i odnose?

Zar je stvarno ludost željeti za sebe život sa manje stresa,manje nervoze, više radosti i više samopouzdanja?

I ja mislim isto što i ti.

POČETAK EDUKACIJE

 • 5 October, 2020
 • -

LOKACIJA

 • Online

KAPACITET

 • Slobodnih mjesta 10
ZAKAŽI SVOJE MJESTO

Od čega su sačinjena naša ponašanja?

Naša ličnost, sve što jesmo i sve što radimo, sačinjena je od 95% nesvjesnog uma i svega 5% svjesnog, ovog sa kojim smo svaki dan u kontaktu. Rečeno svakodnevnim, običnim jezikom, naše odluke, emocije, komunikacija i reakcije rukovođene su ogromnim brojem programa, strategija, strahova, vrijednosti, uvjerenja i filtera koji su pohranjeni u našem nesvjesnom  umu, a o kojima mi znamo jako malo ili nimalo.

O tome nas nisu učili u školama, o tome nam nisu pričali na sekcijama, to nikada nije postavljeno kao prioritet tokom našeg dosadašnjeg života.

Opet rečeno jednostavnim jezikom: nikada nas niko nije naučio ko smo, šta smo, od čega smo sačinjeni, zašto reagujemo kako reagujemo i zašto donosimo baš te odluke koje donosimo, pa čak i kada nam ne idu u prilog.

Gdje se nalaze odgovori?

Ako se pitate kako da premostite određene izazovne i teške odnose, kako da raščistite nejasnoće u svojim ciljevima, kako da bolje razumijete sebe, pa onda i ljude oko sebe, kako da svoja ponašanja i komunikaciju učinite konstruktivnijima, pa i kako da sklonite iz života te neke zidove u koje uporno udarate, svi odgovori su upravo u našem nesvjesnom umu.

Kako se i sama godinama bavim proučavanjem Gospodina Nesvjesnog i sva svoja stečena znanja koristim kako u svom ličnom životu, tako i u radu sa stotinama klijenata širom regiona i dijaspore (a sada bogami i svijeta), došao je trenutak da ta znanja struktuiram u jednu konkretnu, logičnu i praktičnu online edukaciju koja će biti od velike koristi… pa svakom mogućem čovjeku.

 

INFORMACIJE

DATUM:
POČETAK: 5. oktobar
ZAVRŠETAK: 30. oktobar

CIJENA:
EU: 150€
RS: 17 600 RSD
BIH: 297 KM
RH: 1 117 HRK

PRIJAVE:
e-mail: martina@globalthinkershub.com
instagram: @martina.djokiic

 

Ko sam ja?

Martina Đokić, Founder of Global Thinkers Hub

Ja sam Martina, ekspert iz oblasti komunikacije i nesvjesnog uma. Ovom temom se bavim pet godina i imala sam priliku da svoje edukacije i radionice držim u sedam zemalja regiona. Radim sa kompanijama, pojedincima, liderima, zaposlenima, nezaposlenima, korporacijama, malim kompanijama, nevladinim sektorom, ali ono što sve moje klijente povezuje je potreba za napretkom i želja da uče nešto što je praktično i logično.

Tu dolazimo do moje najveće snage: logika. Sve što predajem je jasno i logično, životno primjenjivo i svakome pristupačno. Pored logike, moja predavanja su poznata i po temeljnosti, odnosno po tome što svaku temu obradim i naučno, i emocionalno i praktično, te svi dobiju odgovore na pitanja “zašto”, “kako” i  “šta sa tim da radim”.

Treća karakteristika koju moji klijenti vole je “no bullshit” pristup, odnosno pričam otvoreno i o svojim greškama, i o svim izvučenim debljim krajevima i o tome kako izgleda neki put do znanja, mudrosti i pameti, a ne samo kako je super kada sve to postigneš. Naš najveći izazov je opstati u procesu usvajanja novih znanja i navika, a ja sam uvijek spremna da ispričam kako sam ja prevazišla upravo te izazove.

Ako gledamo formalne reference, ja sam komunikolog, internacionalno licncirani NLP trener i osnivač Global Thinkers kompanije u Beču. Ukratko, ja sam pokretač promjena u sebi, ljudima i društvima.

Ukoliko osjećaš da vjeruješ u moju priču i kompetentnost, biće mi istinsko zadovoljstvo da ti prenesem svoja znanja i iskustva.

PRIJAVI SE

NAKON IZVRŠENE PRIJAVE NA E-MAIL ĆEŠ DOBITI PODATKE ZA UPLATU REZERVACIJE.
  *Sva polja su obavezna

  FAQ

  IMAŠ LI DODATNA PITANJA O RADIONICI?

  Sve što učite tokom edukacije biće pripraćeno praktičnim zadacima, kao i mnoštvom životnih primjera koji će vam dopuniti znanja.

  Svaka video-lekcija vam dolazi na mail i tu trajno ostaje, tako da možete edukaciju gledati kada god poželite.

  Svaka lekcija traje okvirno 20 minuta i dobijate tri video-lekcije nedeljno.